zaterdag 29 december 2007

Very Very Pop komt naar Gent

Gent heeft er sinds 9 juni een nieuwe creatieve plek bij: De Site. In de wijk Rabot, aan de Blaisantvest ligt sinds kort een groot terrein van 10.000 m2 braak. Binnen enkele jaren wordt er een woonproject gerealiseerd. Maar vooraleer het zover is, krijgt het terrein een tijdelijke invulling. Dat is een primeur voor Gent. Voor het eerst wordt een industriële site in afwachting van sanering en bebouwing, in gebruik genomen. Dit resulteert in een grootse samenwerking tussen buurtbewoners en -organisaties, stadsdiensten, sociale en artistieke organisaties.

Wie de site en zijn vele activiteiten beter wil leren kennen kan eens een kijkje nemen op de internetsite, maar je kunt even goed eens ter plaatse gaan kijken. Op vrijdag 24 augustus is er een optreden van Very Very Pop. Het is een beminnelijk groepje uit Lauwe met de flamboyante zangeres Rebekka. Ze verrassen telkens het publiek want ze zijn innemend en confronterend. Ze klinken fris en strak. Very Very Pop is populair, vluchtig, grappig, en sexy. Very Very Pop is een extroverte, opwindende en theatrale belevenis. Allen daarheen.

Ben je nieuwsgierig maar wil je eerst iets meer weten over De Site? Dan moet je bij Gent blogt je licht opsteken. Of kijk eens op de site van De Site

Guido Van Peeterssen.

Geen opmerkingen: