zaterdag 29 december 2007

Ledebergse Ajuinmarktfeesten

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 augustus is Ledeberg opnieuw in volle feeststemming. De Ajuinmarktfeesten bieden drie dagen een brede waaier voor groot en klein aan met onder andere muziek, kunst, een smulfestijn, marktkramers en de foor. Het artistieke hoogtepunt van de feesten is ongetwijfeld de 84ste Lichtstoet op zaterdag 25 augustus. De Ajuinmarktfeesten zijn een organisatie van de Dienst Feestelijkheden in samenwerking met de vzw Nationale Ajuinmarkt-comité Ledeberg.

Het laatste weekend van augustus viert Ledeberg weer feest. Markten, tentoonstellingen, demonstraties en optredens van onder andere Keeley and The Rockers, The Julian’s New Orleans Jazz Friends en Amazing Flowers. Voor de allerkleinsten is er Wimpies Poppentheater en de foor en ook voor de senioren is er een gezellige namiddag geprogrammeerd met onder andere Fred Geirnaert.

De 84ste editie van de Lichtstoet met als thema ‘WIJK 18 ….. Ledeberg’ start om 21.30 uur (na de publiciteitskaravaan om 21 uur) op de hoek van de Brusselsesteenweg en de Franse Vaart. Parcours: Brusselsesteenweg, Hovenierstraat, Ledebergplein, A. van Lokerenstraat, Brusselsesteenweg en ontbinding Franse Vaart. Het volledige programma is te vinden in het programmaboekje dat gratis te verkrijgen is bij het Dienstencentrum Ledeberg, Ledebergplein 34, 9050 Gent-Ledeberg, tel. 09 230 38 04, fax 09 232 13 01 of op de website www.ajuinmarkt.be

Guido Van Peeterssen.

Geen opmerkingen: